Manekenka se udala sama za sebe: “Super mi je, nikad se neću razvesti”

Screenshot 2 45
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Cris Galêra, raskošni model donjeg rublja i influenserica iz Brazila, nedavno se vjenčala ispred katoličke crkve u São Paulu u ime ‘ljubavi prema sebi’. 

“Nije me bilo sram, odlučno sam stala ispred crkve. Sama sam se našminkala i napravila frizuru. Svi su gledali u mene jer nisam imala zaručnika”, rekla je Galêra o svom vjenčanju.

Za solo ceremoniju Galêra je odjenula bijelu haljinu s ubojitim dekolteom koji nije puno toga skrivao. Čak je bacila i vjenčani buket.  Oživjela je trend nazvan sologamija, u kojem se samci vjenčavaju sami za sebe šaljući poruku društvu da im ne treba partner za sreću.

“Većini ljudi se to svidjelo i bilo im je zanimljivo gledati. Misle da se šalim, ali zapravo sam se odlučila vjenčati sama sa sobom! Čak su mi neke žene rekle da će to i one napraviti”, rekla je Galêra i dodala da joj se udvaralo ‘hiljade’ muškaraca na Instagramu koji su joj ponudili brak, piše nypost.com. 

Hvala, momci, ali nisam zainteresirana“, je njen odgovor na te ponude.  Galêra je priznala da su je na ovu odluku naveli problemi iz prethodnih veza, rekavši da ‘muškarci imaju poteškoća s vjernošću i predati se samo jednoj ženi. Oni žele nekoliko žena u isto vrijeme’.

“Volim biti prioritet i ja sam sama sebi prioritet”, izjavila je. Uostalom, Galêra je prije nekog vremena napustila mali grad u Brazilu kako bi postala influenserica u São Paulu – i čini se da joj to jako dobro ide.

Odvažna manekenka, kaže da nije potpuno odbacila mogućnost da se jednog dana skrasi sa svojom srodnom dušom.

“Nikada se neću razvesti od sebe, ali ako se i pojavi prava ljubav, poželjet ću proživjeti to iskustvo. Stavit ću partnera na drugo mjesto, prvo je uvijek rezervirano za mene”, objasnila je.