Manifestacija “Želja za Resulom”

IMG 7ef83f54eb62b2641547a7b293f57144 V 696x327 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Devetnaesta manifestacija “Želja za Resulom” koju organizira Medžlis Islamske zajednice Zenica, ove godine će biti realizirana u periodu od 14. do 30. oktobra.


Cilj manifestacije je približiti životopis Muhameda, a.s., predstaviti njegovo djelo i uzornu praksu u toku poslaničke misije a kroz mevludske programe u džematima, kazivanja o Božijem poslaniku, programe za mlade i žene, video poruke na zvaničnim kanalima Medžlisa.


Pozivamo vas da svojim prisustvom u ograničenom broju i pridržavajući se važećih mjera, budete dio manifestacije “Želja za Resulom”.

ČITAJ JOŠ:  EP BIH: Jeftina struja od 13 do 16 i od 22 do 7 ujutro, nedjeljom cijeli dan


Svečano otvaranje manifestacije je u četvrtak, 14. oktobra 2021. godine u džematu Bilino Polje poslije jacije-namaza a gost programa je Izet ef. Čamdžić – glavni imam Medžlisa IZ-e Zavidovići.


O drugim programima ćemo vas informisati putem kalendara manifestacije koji će biti dostupan na portalu Medžlisa kao i putem obavijesti hatiba.

GODISNJICA
MARKETING