Marca otkrila kako je Modrić motivisao svoje saigrače protiv PSG-a

1646989377 2022 03 09T220514Z 54027292 UP1EI391PCNBR RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS MAD PSG REPORT 750x558 1

Marca i dalje piše o velikoj pobjedi Real Madrida protiv PSG-a, a u fokusu je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, španski list piše o “proročanstvu Modrića” zbog motivacije koju je dao svojim saigračima prije okršaja sa francuskom ekipom.

“Ako pobijedimo PSG osvojili smo Ligu prvaka” fraza je koju je Luka Modrić rekao svojim saigračima pred duel sa Parižanima, otkrio je to Pacu Gonzálezu u emisiji El Partidazo de COPE, piše Marca.

U pomenutoj emisiji analizirali su trijumf Galaktikosa i budućnost Anćelotijevog tima u Ligi šampiona. Kada je došao red na Poli Rincona, rekao je: “Rekao sam to u ovom programu: Ako je Madrid prošao ovu utakmicu, već imate šampiona. Nemojte sumnjati”

Odmah potom, Paco González je dodao: “Onu frazu koju si rekao, Poli, Modrić je jučer rekao mom prijatelju: “Ako pobijedimo PSG, osvojit ćemo Ligu prvaka”

Sjajni veznjak iz Hrvatske sanja svoju petu Ligu prvaka. A ono što se moglo vidjeti nakon trijumfa Madriđana, Luka je jedan od pokretača ekipe kako na terenu tako i u svlačionici.

IZVORN1
Prethodni članakKoje su alternative ruskom plinu u Evropi ?
Sljedeći članakUkrajinu napustilo 2,5 miliona stanovnika od početka ruske invazije