MARIJA ODLUČILA DA PROMIJENI IZGLED: Nosi suknjice, sređuje zube i stavlja botoks

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Marija Šerifović riješila je da se posveti svom izgledu u Novoj godini i da konačno sredi svoj fizički izgled.

Kako se saznaje, osim što je već mjesecima na ozbiljnim dijetama, pjevačica je sada riješila da se pozabavi i svojim osmijehom. Ona će staviti fiksnu protezu koju će nositi dvije godine kako bi ispravila zube koji su krivi, a planira da promijeni i imidž pa se njena majka Verica nada da će Mara ponovo početi da nosi suknje.

ČITAJ JOŠ:  Jelena Karleuša proriče: Marija Šerifović će roditi bebu!

“Pošto nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice… Da li da stavljam protezu i da ulazim u tu agoniju od dvije godine da bih ispravila zube”, zapitala se Marija javno a, kako piše Star, ona je već posjetila jednu privatnu stomatološku ordinaciju i uskoro ćemo je vidjetí sa fiksnom protezom.

Osim kilaže i zuba, Marija planira da prihvati i savjet drugarice koja joj je rekla da je vrijeme da u čelo stavi botoks jer se mnogo mršti i bore su joj sve vidljivije.

ČITAJ JOŠ:  Jelena Karleuša proriče: Marija Šerifović će roditi bebu!

“Marija je riješila da se posveti fizičkom izgledu, da li se zaljubila pa je sada zbog toga voljna da se proljepša ili je nešto drugo u pitanju ne znam, mnoge je iznenadila kada je rekla da će da sredi zube i da stavi botoks. Koliko znam, i stajling hoće da mijenja i da se oblači ženstvenije. Njena majka je baš sretna što je Marija odlučila da se pozabavi svojim izgledom, ali je i ona žena svjesna da to ne znači da će joj dovesti zeta u kuću”, otkriva izvor blizak Verici.

ČITAJ JOŠ:  Jelena Karleuša proriče: Marija Šerifović će roditi bebu!

Star

GODISNJICA
MARKETING