Marija oduševila Jelenu nevjerovatnim poklonom

Marija Šerifović poklonila Jeleni Karleuši slušalice sa krunom kada budu morale slušati kandidate koji ne znaju da pjevaju.

I ove subote od 21 sat u programu OBN TV bit će emitovano novo izdanje Zvezda Granda, showa koji obara sve rezultate gledanosti u Bosni i Hercegovini. Ni ovoga puta zabave neće nedostajati, različiti stavovi žirija će do usijanja podići atmošferu u studiju. Naravno glavni akreti će i ovoga puta biti Marija, Jelena, Viki i Bosanac dok će Saša popović svojim komentarima situaciju još više zakomplikovati.

Marija Šerifović i Jelena Karleuša iako često sukobljavaju svoja mišljenja pri ocjeni takmičara i često polemišu o tome koja je strožija, postale su jako bliske prijateljice. Pored toga što se odlično zabavljaju u svakoj emisiji “Zvezde Granda” i umiju da uživaju u svom poslu, lijepo se slažu i kad se kamere ugase.

Tome u prilog ide i jedno iznenađenje koje je Marija priredila Jeleni tokom snimanja emisije kad je odlučila da joj uruči poklon. Kraljica showbiznisa je oduševljeno otvorila veliku bijelu kutiju u kojoj su bili fensi grijači za uši sa slušalicama i krunom. Jelena je odmah odlučila da isproba poklon i ljubazno se zahvalila svojoj najboljoj drugarici iz žirija.

“To će ti trebati kad budemo morale da slušamo kandidate koji uopšte ne znaju da pjvaju”, našalila se Marija. Kako je to izgledalo videćete u jednoj od narednih emisija “Zvezde Granda” koje se na OBN TV emituju svake subote od 21 sat.

Copy
Prethodni članakRUKOMET Čelik večeras protiv Žepča
Sljedeći članakZENICA Zbog radova odgođen početak nastave drugog polugodišta u školama na Bilmišću