Portal 072info

Marija Šerifović: Htjela sam da umrem kad sam raskinula s djevojkom

MarijaSerifovic

Karmen nije smjela da ostavi muža i dijete. Poslije nje sam postala emotivni invalid. Ipak, ubrzo sam upoznala žensku osobu, s kojom sam dvije godine.

Žena joj slomila srce.

Marija Šerifović juče je održala promociju autobiografije „Ispovijest“, u kojoj je otkrila niz pikanterija o kojima nije govorila u istoimenom dokumentarcu. Pjevačica je opisala težak period kroz koji je prolazila nakon raskida s izvjesnom Karmen, koja je bila udata i koju je upoznala 2008. u Crnoj Gori. Njih dvije su u vezi bile skoro tri godine. Iako su se mnogo voljele, Marija nije željela da zbog nje njena ljubavnica izgubi porodicu.

Porodica je svetinja

– Znale smo satima da vodimo ljubav u hotelskoj sobi. Nekad nismo izlazile po cio dan, samo bi jedna od nas skoknula po hranu i piće… Rekla mi je da me voli, ali ja sam odlučila da raskinemo. Nije smjela da ostavi muža i maloljetno dijete, a ako bi nastavila da se viđa sa mnom, to bi sigurno uradila.

Bilo mi je krivo, ali sam se složila s Karmen. Nisam željela da rasturam porodicu jer je ona svetinja. Tad nisam razmišljala o posljedicama, ali nikad više nisam i neću ni u buduće sebi dozvoliti da budem s osobom koja je u braku. Ne želim da učestvujem u još jednom ljubavnom trouglu – napisala je, između ostalog, Marija:

– Poslije raskida s Karmen postala sam emotivni invalid. Bila sam nesposobna da budem u bilo kojoj vezi, prazna, istrošena, izduvana kao balon. Dva ili tri mjeseca zaista nisam bila sposobna da se viđam s ljudima.

Uživa u novoj ljubavi

Nije ni slutila da će naići osoba s kojom će preboljeti staru ljubav.

– Nisam mogla da vjerujem da ću se ubrzo upoznati s jednom djevojkom za koju mislim da je potpuno drugačija od svega što sam iskusila u svom dosadašnjem ljubavnom životu. Zaljubila sam se kao nikad do sad, nekako normalno, bez trzavica i ludila, bez prekomjerne strasti i posesivnosti, ali neću o tome da govorim. Plašim se da ne ureknem… Prošle su skoro dvije godine, a mi se nikad, čak ni oko najmanje sitnice, nismo posvađale.

Kurir

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box