Marija Šerifović prekinula dijetu: Osjećam se kao prase koje se valja u blatu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Svima je već dobro poznato da je pjevačica Marija Šerifović već skoro dva mjeseca na posebnom režimu ishrane, ali je ovaj put odlučila da potpuno promijeni način života, pa je krenula i na treninge.

Poslije samo dva mjeseca i deset dana vidi se veliki pomak na njenom tijelu, a ona je riješila da se malo opusti pa je sebi poslije dužeg vremena naručila brzu hranu.
U novom vlogu je otvoreno razgovarala sa trenerom Jovanom, koji je analizirao Marijinu kondiciju i oceijnio koliko je do sada napredovala u treningu.

-Čvršća si, jača, pozitivninja! Kilogrami su se skinuli, ali to je jedan dugačak proces, da kažem jedan pravi maraton – rekao je njen trener, a onda je Marija iznijela svoje utiske:

-Važno mi je da nakon dva mjeseca i deset dana podijelim sa ljudima da sam ja imala jednu pauzu od sedam dana. Ta pauza je bila samo dva puta za ovaj period i to zbog nastupa, nedostajao mi je trening jer sam se osjećala kao neko prase koje se valja u blatu. Osjećala sam se razvodnjeno, rastućkano, tromo. Ali odluka koju sam donijela da treniram jedna je od najboljih odluka koje sam donijela u životu.

Nakon razgovora, pjevačica se zasluženo počastila jednim obrokom, dok je njen trener vježbao i gledao kako ona jede i uživa i brzoj hrani.

Grand

072INFO TV