Marija Šerifović saopštila da je kraj

marija serifovic lokne1 750x429 1

Mariju Šerifović publika je zavoljela zbog besprijekornog glasa, ali i njene duhovitosti i nevjerovatnog smisla za humor koji nerijetko dijeli u svojim vlogovima.

Da publika ne može bez njenih zanimljvih videa svjedoči ogroman broj pregleda i pratilaca koji sa nestrpljenjem čekaju svaki novi vlog, međutim danas ih je Mara neprijatno iznenadila.

-Moja jutjuberska karijera se na ovom stotom, jubilarnom videu završava. Znam da će biti suza, znam da vam neće biti lako i znam da ću vam nedostajati. Mada moram da priznam da ovo nije baš ono sto, sto, sto posto zato što mi svi u mom okruženju govore da ne uradim to – rekla je pjevačica.

Glavni razlog za ovakvu odluku kako Šerifovićeva tvrdi je spremanje novog albuma koji iziskuje mnogo truda i vremena, ali ipak na samom kraju ostavila je tračak nade da će nastaviti sa svojom vlogerskom profesijom.

Hvala vam na svemu! Da li ću snimati ne znam, najiskrenije nemam pojma. Ja i dalje glasam za to da ovdje stanemo, ali eto ako baš budete ubjedljivi, ako me baš ubjedite u suprotno i ako baš pokažete ljubav prema ovim vlogovima vidjeću da nekada to nastavim. Negdje je do vas, ali negdje je i do mene. Svakako sam ja u ovome uživala, ali hajde da probamo zajedno da nađemo neko međurješenje  poručila je Marija.

Grand