Marija Šerifović u žestokom okršaju sa fotografom, evo šta joj je uradio

marija 1

Navikli smo da gotovo sve zanimljive situacije i dešavanja u životu Marija Šerifović snima za svog vlog na Jutjubu, pa smo tako nedavno gledali i kako protiče snimanje novih epizoda “Zvezda Granda”.

Međutim, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste verbalni okršaj pjevačice i zvaničnog Grandovog fotografa Zorana Kuzmanovića u nedavno objavljenom vlogu, a sve zbog koncerta koji je najavljivala prije korone.

Naime, kako je zna od malena Munja nema problem da direktno pita sve što ga zanima u vezi nje, pa se ni na snimanju nije ustručavao.

  • Šta hoćeš od mene? – odbrusila mu je Mara nakon što joj prišao.
  • Hoću da te pitam nešto. Da li praviš koncert 7. i 8. marta ovdje? – zanimalo ga je. Ipak, Mara ga je upitala da li je normalan i svjestan da se i dalje čeka na popuštanje novih epidemioloških mjera.
  • A to! Ma, nema korone u martu, šta ti je?! – odgovorio je fotograf, dok je pjevačica ironično dodala: – Vidite, Munja kaže da nema korone u martu! I šta sad hoćeš?
  • Ja sam čuo – pokušao je da joj objasni, ali ga je odmah kroz osmijeh prekinula:
  • Šta si čuo? Znači Munja zna nešto što ja ne znam!

Želeći da se našali, dobacio je da nije informisana jer nije išla u rodni Kragujevac, nakon čega se obratila svojim pratiocima i rekla:

  • Aha, moram da idem u Kragujevac. Munja kaže da ću raditi oko 8.marta. Evo čekamo rezultate!

Ipak, ova priča dobila je završni epilog kada je nedavno na društvenim mrežama najavila svoj koncert 8.marta u Banja Luci, što je bila sjajna prilika da je na narednom snimanju “Zvezda Granda” naš fotograf pecne i videom pokaže da je bio u pravu.

  • Pravim koncert, dobro si prognozirao, ali ne u Beogradu, već u Banja Luci, sportska dvorana “Borik”, 8. mart i jedva čekam – obratila mu se kroz osmijeh Šerifovićeva, te riješila da se na kraju iskupi.
    Međutim,fotograf nije zlonamjeran, a nakon komentara da je pobijedio Mariju, odgovorio je: Na kraju je pobijedila muzika!
IZVORgrandonline
Prethodni članakDrljača: Omogućeno značajnije povećanje penzija u FBiH
Sljedeći članakKijev i Moskva dogovaraju mjesto i vrijeme za mirovne pregovore