Marijine dogodovštine u Dubaiju: Došlo je do jedne situacije…..

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Nakon avantura sa majkom Vericom, Mariji Šerifović osladio se odmor u Dubaiju koji je poželela da produži, pa je došla na ideju da pozove nekoga od svojih bliskih prijatelja.

Svjesna nevjerovatne spontanosti koju očekuje od njih, poslala je poruku u zajedničkoj grupi nadajući se da će barem neko moći da doleti, kada je dobila iznenađujući odgovor.

– U Dubaiju je došlo do jedne situacije… Pošto mi nije bilo dovoljno ono sa Vericom, ja sam u grupi sa svojim prijateljima pitala da li ima neko dovoljno dokon i lud da dođe na 72-92 sata u Dubai, i od top deset ljudi tri su se prijavile jer imaju predivne porodice koje će se starati o djeci i ljubimcima– otkrila je Šerifovićeva kojoj su se pridružile Jovana Pajić, poznata frizerka Srna i njena kuma.

Prvog dana družile su se i uživale na plaži, a jednu od avantuara koje su uslijedile Marija je odlučila da snimi i podijeli sa svojim pratiocima koji obožavaju njene vlogove.

Naime, njih četiri su se uputile na izlet brodom, za koji je Marija obukla košulju na kratke rukave sa printom Duška Dugouška koji se slatko nasmijao ovom njenom izdanju.

– Marija je kao neki gastarbajter. Došao gastić i ide da nas očara– rekla je Srna dok su svi umirali od smijeha, a zatim su joj dali i novo ime.

– Uglavnom izgledaš bogato. Danijel Deni iz Frankfurta bez j– šalile su se one.

Cijelo druženje na brodu pogledajte u videu ispod.

N1