marina tucakovic bez kose e1625063458571
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković riješila je da ogoli dušu i otrila sve o bogatoj karijeri, saradnicima i borbi sa kancerom. U ovoj opakoj borbi izgubila je kosu ne može se kretati, ali se ne predaje

Haris i Oliver

-Pišem, ali manje otkako sam se razboljela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poludodmor i odgovara – počinje Marina.

– Najzahtjevniji su bili Haris Džinović i Oliver Mandić. Hitovi postoje, ali niko ne može da zna šta će biti hit, krajnji sud daje publika – kaže ona.

Ovom prilikom otkrila je sa kim sa estrade se čuje privatno i ko zove da proveri kako je.

– Prije su me svi zvali, a sad tu i tamo neko zove. Uvijek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović, to su djeca sa kojima sam ja malo radila, uvijek me pitaju kako sam, da li mi treba nešto i to me više raduje nego da mi traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima sa kojima sam radila – kaže Marina, a onda je otkrila koju pjesmu smatra najvećim hitom koji je napisala.

Zora je

-”Zora je” od Nede Ukraden je imala evropsku karijeru, najviše smo zaradili od te pjesme. Ali da ne nabrajamo sad, ostaćemo mjesec dana. ”Ostariću neću znati”, meni to nije bilo ništa naročito, Futa me uvjeravao da je dobra i tako je i bilo – otkriva Marina.