Portal 072info

Marjanu Mijajloviću dijagnosticiran benigni tumor, predstoji mu operacija

Jedan od najomiljenijih sportskih komentatora u Bosni i Hercegovini Marjan Mijajlović privremeno odsustvuje s malih ekrana iz zdravstvenih razloga. 

Kako je saopćeno, jučer je Mijajlović dobio visoku temperaturu i loše se osjećao, a nakon što je primljen u KCUS Sarajevo utvrđeno je da ima benigni tumor. Danas je trebao biti podvrgnut operativnom zahvatu, ali su doktori na čelu s Ismetom Gavrankapetanovićem odlučili da urade dodatne pretrage tako da će najvjerovatnije biti operiran u naredni utorak. 

“Nikada se ovako u životu nisam prepao. Jučer sam se počeo spremati za utakmicu Sarajeva i Lecha, ali iznenada sam osjetio veliku mučninu i počeo sam se tresti od temperature. Nisam znao šta da radim jer do sada, hvala Bogu, nisam imao nikakvih zdravstvenih problema. U roku od jednog sata sam se našao u bolnici. Nakon detaljnih pretraga doktori su mi rekli da sam imao dosta sreće i da sam zakasnio 48 sata, nogu bi mi zahvatila sepsa i život bi mi visio o koncu”, kaže Mijajlović.

Marjana su tokom jučerašnjeg dana obišli brojni sportisti, prijatelji i kolege kojima je zahvalan na bezrezervnoj podršci, saopćeno je iz njegovog tima. 

Želimo mu brzo ozdravljenje!

Radiosarajevo.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box