Marko Osmakčić:Neću da pričam o Viktorijinoj trudnoći i abortusu

Marko Osmakčić je jedan od najskandaloznijih učesnika „Zadruge“. On je izašao zbog navodne smrti svog oca, a kasnije se ispostavilo da je sve bila velika igra kako bi Marko napustio rijaliti. I nakon izlaska Marko je nastavio da puni naslovne strane, prije svega da je nastavio viđanje sa Viktorijom Mitrović sa kojom je imao skandalozan odnos tokom emitovanja pete sezone. Nastavio je svoj život, a počeo se baviti muzikom. Objavio je dvije pjesme „Stanija“ i „Aj lele“. Priča nam o tome šta se stvarno dešavalo u njegovom domu, da li je znao da će otac poslati osmrtnicu kako bi izašao iz rijalitija, te da li je spreman za ozbiljnu vezu.

Jesi li zadovoljan pjevačkom karijerom?

-Trenutno imam dosta obaveza i pravac koji pratim, tako da sve u svemu nije loše. Zadovoljan sam kako su prošle pjesme. Nisam to očekivao, nakon onavkih osuda i kritika po izlasku.

Kakvi su komentari publike koja dolazi na nastupe?

-Tek sam počeo i sve ide onako po planu. Imam par brutalnih projekata koje želim da prezentujem u buduće vrijeme, imam čak spremne i saradnje i duete, tako da mislim da idem u dobrom pravcu. Uporan sam i ambiciozan što se ovoga tiče, ne planiram da stanem, biće tu svega i idem samo jako. Imam neki svoj cilj i zacrtao sam sebi put kojim idem.

Da li su ti se slegli utisci o „Zadruzi“ i kako bi prokomentarisao sopstveno učešće?

-Jesu, slegli su se. Komentar o učešću nije baš najbolji, često mi zna biti krivo što sam se prikazao kako nisam trebao ili onako kako zapravo ja nisam, ali ljudima ne može da se objasni zašto je to tako i da li ima opravdanja ili nema opravdanja. Tako da nisam skroz zadovoljan jer se izdešavalo mnogo loših i ružnih stvari, ali opet to je rijaliti, to su skandali, bilo bi dosadno da si miran i onda ne bi valjalo ni to. Bilo je kako je bilo, da sam zadovoljan nisam, ali svakako sada ne mogu ništa da promijenim, tako da mi jedino ostaje da sve ovo shvatim kao školu i da se poboljšam u budućnosti. Ja sam veseljak, pozitivna osoba, a tamo nije bilo tako. Nikada nisam psovao toliko, niit udario ženu u spoljnom svijetu.

Bilo je špekulacija da se viđaš sa Viki, od prije par dana kruži vijest da je ponovo trudna i da očekujete prinovu. Šta je istina?

-Nije se samo špekulisalo, uhvaćeni smo mi i na par paparaco slika. Istina je, žena je došla i bili smo par dana zajedno, to nisam demantovao jer je to bilo tako. Što se kontakta tiče sada nakon mora i svih viđanja i nismo baš u kontaktu, nismo zajedno, a zašto smo se viđali bolje nemoj ni da me pitate. O njenoj trudnoći ne mogu da pričam, jer je to njena stvar. Imam dosta drugih obaveza, a to neka ostane između nas dvoje.

Da li smatraš da je odluka o abortiranju ispravna i da li bi nešto promijenio kada bi vratio vrijeme?

-Što se te teme tiče ne bih da se izjašnjavam i ne bih da o tome dajem nikakav odgovor. U Zadruzi sam često pričao i šta treba i šta ne treba, i kad treba i kad ne treba, tako da ću ostati suzdržan.

Pričalo se i da je Stanija raskinula kako bi bila sa tobom, šta je od svega tačno i da li se još uvijek čujete?

-To je glupost da je raskinula zbog mene, žena radi sve što želi iz svojih interesa i razloga, ja tu nisam bio nikakav faktor što se njene veze tiče. Što se tiče mene i nje, tu smo u super kontaktu, čujemo se s vremena na vrijeme, ja se znam često javiti i na brzinu pitati za neki savjet, tako da smo super i neka tako ostane.

Da li možemo da te očekujemo u „Zadruzi 6“ ili u nekom drugom rijalitiju?

-Ne. Ne planiram da idem u Zadrugu, niti mi se ko javio, izdešavalo mi se mnogo toga i sa njima i sa produkcijom, tako da ne planiram. Ne znam šta bi se sad meni trebalo za odštetu dati da bih ja rekao “Wow super, idem ja sada u Zadrugu 6, nastavljamo kao da ništa nije bilo.”

Lažiranje očeve smrti

Balkan je ostao u šoku zbog lažiranja očeve smrti, kako je došlo do toga?

-Balkan jeste ostao u šoku, ali mnogi to slave i mnogima je to smiješno zbog načina kako je to obavljeno. Ocu je smetalo kako sam tamo prezentovan i šta sam radio, zbog tog zatvorenog prostora i tih ljudi, raznih priča i mog sputvanja. Sve što se tamo desilo je njemu smetalo i čovjek je jednostavno odlučio da više ne budem ni sekundu duže. To što je napravio većinski ljudi gotive, da budem iskren, govore da smo kraljevi i carevi što se on nečeg takvog sjetio.

Express

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE