Portal 072info

Marković: Vjerujem da ćemo uz podršku sjajnih Krajišnika doći do još jedne pobjede

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

140402200514markaSelektor Marković bio je i više nego presretan nakon pobjede u Solunu gdje je naša reprezentacija savladala Grčku…

“Uvijek sam sretan i zadovoljan kada slavimo pobjedu. Danas pokazali kvalitet i snagu i odigrali onoliko koliko nam je trebalo.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Mislim da smo odigrali jako dobar meč, i moram biti zadovoljan učinjenim. Ovo je bio naš sjajan meč i na pravi način smo se postavili od početka meča. Mi već duže vremena stvaramo kostur ekipe, i otprilike smo iskristalizrali sastav. Ovo je sjajna uvertira za mečeve sa većim reprezentacijama, ali sigurno da je ovo još uvijek početak i da ima mnogo posla pred nama koji moram uraditi da bismo parirali jačim ekipama.”- govori Marković, koji se osvrnuo na sjajnu partiju Elmira Građana koja je pozitivno iznenađenje:

“Ne bih rekao da je to iznenađenje jer je Građan sjajno odigrao za juniorsku reprezentaciju u julu, a već duže vremena je na širim spiskovima A tima. Mada ni mali Halilković na zaostaje za njim i sigurno je sjajan igrač kao i Građan, i njih dvojica će biti velika konkurencija Buriću i Toromanoviću.” – riječi su Markovića, kojeg smo upitali šta očekivati od meča u subotu u Cazinu:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Pa mi krećemo od 0:0, ovih pet golova nas ne smije opustiti. Grci nisu naivni, ali vjerujem da ćemo uz podršku sjajnih Krajišnika doći do još jedne pobjede za samopouzdanje pre mečeve sa Islandom.” – završio je Marković.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME