MART ĆE BITI NAJSRETNIJI MJESEC U 2023. ZA 3 ZNAKA HORSKOPA: A jedni će doživjeti brodolom

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Februar je pri kraju, a uskoro nam dolazi mart koji će, prema mišljenju astrologa, biti najsretniji mjesec u 2023. godini za tri znaka horoskopa.

Februar je pri kraju, a uskoro nam dolazi mart koji će, prema mišljenju astrologa, biti najsretniji mjesec u 2023. godini za tri znaka horoskopa.

Strijelac

Strijelac će imati sretan niz u martu jer će Saturn biti u Ribama i Strijelac može koristiti energiju ovog planeta. Ovo će biti vrijeme da slijedite put do svoje sudbine i poduzmete korake koji su vam potrebni da je ispunite. Vrijeme je da u martu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu.

Jarac

Mars u martu dopuštajući rođenima u ovom znaku da se osjećaju opuštenije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog mjeseca Jarci vjerojatno osjećali pomalo nervozno. Ali, tokom ovog mjeseca će taj teret biti skinut pa će biti puno opušteniji.

Vodolija

Vodolijama su najsretniji znakovi u 2023. godini  februar i mart iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ove planetarne promjene donijeti veliki preokret za Vodolije.

Sav naporan rad proteklih nekoliko godina doći će kraju dopuštajući Vodoliji da se osjeća manje ograničeno. U ovim mjesecima mogući su romantični udvarači, prilike i za putovanja koja će vam postati dostupna u ovom razdoblju, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tokom godine, piše Story.hr.

Ipak, prema riječima astrologa, horoskopski znak koji će se u martu suočiti s izazovima su Ribe.

Saturn će ograničiti sposobnost Riba da idu s tokom. Međutim, mart neće biti loš jer će vam njegovi izazovi omogućiti da naučite neke lekcije koje vas mogu dovesti do života kakav ste oduvijek željeli.