Portal 072info

MASKU NA GLAVU, PA U PROVOD: Nove mjere u regionu moraju se poštovati u noćnim klubovima

provod španija koronvirus 696x462 1

Predsjednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas, poslije predstavnika tržnih centara i šoping molova, i sa predstavnicima Udruženja noćnih barova i klubova u Beogradu, a tema sastanka bile su nove mjere u cilju suzbijanja zarazne bolesti Covid-19, koje su od sutra na snazi u prestonici.

Predsjednica Vlade upoznala je vlasnike i zakupce noćnih barova i klubova u Beogradu da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan zatvoreni objekat u Beogradu bez zaštitne maske.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Usaglašen je beskompromisan stav da zdravlje građana ima apsolutni prioritet i da se sve mjere donesene u cilju zaštite zdravlja ljudi moraju poštovati, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Vlada Srbije i ugostitelji nastaviće da zajedno rade na pronalaženju rješenja za funkiconisanje ugostiteljskih objekata u budućnosti, kako bezbjednost i zdravlje svih posetilaca objekata ne bi bila ugoržena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vlada će nastaviti da svakodnevno prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj Srbiji i prilagođava sve epidemiološke mjere u cilju zaštite zdravlja građana, navedeno je u saopštenju.

Podijelite članak
  • 15
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Može li se korona virus prenijeti putem telefona?

072info

Bolnice ne nude novac porodicama preminulih da “priznaju” COVID-19 kao uzrok smrti

072info

“Ćale, ovo je zbog tebe jer si umro a nije bilo respiratora”

072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME