provod španija koronvirus 696x462 1
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
Kurbani 2021

Predsjednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas, poslije predstavnika tržnih centara i šoping molova, i sa predstavnicima Udruženja noćnih barova i klubova u Beogradu, a tema sastanka bile su nove mjere u cilju suzbijanja zarazne bolesti Covid-19, koje su od sutra na snazi u prestonici.

Predsjednica Vlade upoznala je vlasnike i zakupce noćnih barova i klubova u Beogradu da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan zatvoreni objekat u Beogradu bez zaštitne maske.

Usaglašen je beskompromisan stav da zdravlje građana ima apsolutni prioritet i da se sve mjere donesene u cilju zaštite zdravlja ljudi moraju poštovati, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Vlada Srbije i ugostitelji nastaviće da zajedno rade na pronalaženju rješenja za funkiconisanje ugostiteljskih objekata u budućnosti, kako bezbjednost i zdravlje svih posetilaca objekata ne bi bila ugoržena.

Vlada će nastaviti da svakodnevno prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj Srbiji i prilagođava sve epidemiološke mjere u cilju zaštite zdravlja građana, navedeno je u saopštenju.