Portal 072info

Masovan odziv Babinskog sliva dokaz pobjede Kasumovića i liste (FOTO)

C04C7F85 570D 49F4 BE11 DCFE6C55B7FA
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Masovan odziv Babinskog sliva na večerašnjem predizbornom skupu “Zeničke inicijative – Kasumović Fuad” u Brizniku samo je potvrda svih analiza da je Fuad Kasumović nesumnjivo pobjednik predstojećih lokalnih izbora.

Brojni mještani koji su došli na ovaj skup glasno su poručili kako su 15. novembra bez dileme odlučni svoj glas dati gradonačelniku Kasumoviću, a koji je za Babinski sliv učinio mnogo. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Na ovom skupu prisutnima su se obratili kandidati liste, a posebna euforija uslijedila je tokom govora Mirze Husetića. 

-Izdali su borce, ratne vojne invalide, bajrak ove zemlje. Otjerali sve sto su mogli iz ove zemlje, međutim, neće otjerati nas mlade. Ne damo im! Asfalt, rasvjeta, društveni dom, igralište. Drugi su vam to godinama obećavali, a samo Kasumović uradio. Na kraju, odgovorite mi: je li Fuad obećavao ili radio? Radio, odgovorili su. Je li Fuad bacao ublehe ili obnavljao? Obnavljao, odgovorili su prisutni. Je li Fuad pristupačan svima ili se nalazi daleko od vas? Pristupačan svima, kazali su mještani – izdominirao je Husetić. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ipak, vatrometom, povicima, aplauzom i ovacijama dočekan je apsolutni favorit ovogodišnjih izbora gradonačelnik Kasumović koji je još jednom raskrinkao predizborne laži zeničke SDA poput 13. penzije, Suada Kaknje i Selvedine Sarajlić Spahić koji su kandidati samo na papiru i povući će se ako dobiju glasove.

-Pogledajte njihov program. Pola tog programa sam ja već uradio, a pola su oni odbili u vijeću uradim. Pred vama je nikada lakši izbor. Da birate evropsku Zenicu, mene i listu koji će nastaviti razvijati grad, ili da se vratimo 20 godina unazad birajući SDA. Žalosno je da kampanju opet vode na rahmetli Aliji Izetbegoviću, a odavno su izdali njegovu politiku. Sve ankete i analize pokazuju da imam podršku najmanje 60 posto građana. Međutim, kakav god ishod bio, drago mi je što ću čista obraza proći Babinskim slivom jer je urađeno mnogo – poručio je Kasumović, podsjećajući da su trebali dobiti u Babinskom slivu i rasvjetu, ali tender obara SDA čovjek i njegova firma. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

I večerašnji impozantan skup najbolja je potvrda  apsolutne opredijeljenosti građana Zenice da nastave graditi evropsku Zenicu sa Fuadom Kasumovićem, a da su odlučni kazniti maćehinski odnos SDA protekle četiri godine koju su opstruirali svaki projekt i tako kažnjavali građane jer nije pobijedio njihov kandidat Naidin Ahmetspahić. 


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 403
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Grad Zenica od zakupa poslovnih prostora godišnje prihoduje 1,1 milion KM

Portal 072info

Zbog nepravilnosti prilikom objedinjavanja rezultata danas brojanje glasačkih listića

Portal 072info

Izetbegović: U Zenici nas već drugi put uzima Kasumović

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME