38C54174 53A7 4512 BBC2 10CEC418D6A9
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti

I brojni mještani Orahovice, masovnim dolaskom na skup, pokazali su jasnu poruku kako su prepoznali koliko se aktuelni gradonačelnik Fuad Kasumović u protekle četiri godine predano borio za cijeli grad, pa i njihovu mjesnu zajednicu.

Ovaj skup još jedna je u nizu potvrda da je Kasumović apsolutni favorit izbora, o čemu svjedoče i raniji organizirani skupovi sa odličnom posjećenošću. 

Uz poruke kako je samo dragi Bog poslao Kasumovića da Zenicu vodi evropskim putem, brojni mještani Orahovice pozdravili su kandidaturu Kasumovića za još jedan mandat na čelu grada komentirajući kako nema konkurenciju.

Inače, “Zenička inicijativa – Kasumović Fuad” danas je održala skupove u Podbriježju i Tetovu, gdje, također, nije izostala snažna podrška mještana ovih naselja. 

I današnji skupovi najbolji su primjer da građani Zenice nisu kratke pameti, odnosno da ne nasjedaju na predizborne laži onih koji su protekle četiri godine u Gradskom vijeću (većina predvođena SDA, op.a.) opstruirali i namjerno blokirali svaki projekt za razvoj grada.