Masovna tuča migranata, povrijeđeno šest osoba

163F5896 54B8 43E9 9E7A 85FC7E758D99
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Šestorica migranata povrijeđena su u međusobnoj tuči koja se danas prije podne dogodila u Tranzitnom prihvatnom centru kod Kikinde, a jedan od njih im povrede opasne po život, potvrđeno je u Opštoj bolnici u Kikindi, gdje im se ukazuje ljekarska pomoć.

Četvorica muškaraca zadobila su teške povrede, jednom od njih, starosti oko 22 godine, metalnim predmetom proboden je trbuh, trojica imaju povrede grudnog koša, a dvojica su lakše povrijeđena, prenose “Novosti onlajn”.

Prema nezvaničnim informacijama, svi povrijeđeni muškarci državljani su Pakistana i prevezeni su u Opštu bolnicu u Kikindi.

U toj bolnici su rekli da jedan pacijent ima teške povrede opasne po život i da je nakon pregleda bila neophodna hitna operacija.

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrdili su da se dogodio sukob migranata, ali više detalja nisu mogli da saopšte, jer istraga još traje i povrijeđenima se još ukazuje pomoć u Opštoj bolnici.

Ovo je druga ozbiljna tuča migranata u Prihvatnom centru centru kod Kikinde u kojoj su učesnici teško povrijeđeni.

Prvi takav sukob dogodio se i početkom februara, kada se potuklo njih desetak, a dvojica su zadobila teže povrede.

GODISNJICA
MARKETING