Masovna tuča u centru Budve, turisti ‘letjeli’ na sve strane…

Masovna tuča u centru Budve, turisti ‘letjeli’ na sve strane…

Prema tvrdnjama očevica, do meteža je došlo pred fajront. Pošto je muzika ugašena a gosti počeli polako da odlaze, Budvanin sa kojim je, kako se spekulisalo, gazda kafane ranije imao nesporazum, odlučio je da se s njim obračuna

Brojni turisti i Budvani koji su se u subotu veče našli pred zidinama budvanskog Starog grada, na popularnim “šankovima”, otišli su kućama prije nego što su ispili poručena pića. Razlog tome je masovna tuča koja se te noći oko 1.30 časova dogodila na šanku “El Mundo”, u kojoj je, prema saznanju Dnevnih novina, napadnut vlasnik tog lokala Đuro Zec.

Prema tvrdnjama očevica, do meteža je došlo pred fajront. Pošto je muzika ugašena a gosti počeli polako da odlaze, Budvanin sa kojim je, kako se spekulisalo, Zec od ranije imao nesporazum, odlučio je da se sa njim obračuna.

Prema riječima sagovornika Dnevnih novina, došlo je do međusobnog udaranja, “letjele su i čaše i flaše”, a metež je poprimio i veće razmjere kada se grupa mladića, uglavnom konobara, uključila kako bi odbranila gazdu.

Gosti ovog, ali i obližnjih “šankova” izmicali su ispred razbješnjele gomile koja se, navodno, u jednom trenutku preselila u unutrašnjost Starog grada.

Veći incident, međutim, spriječio je dolazak policijskih službenika.

CDM

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica