Masovna tučnjava u BiH: Razlog je bizaran

Policija Zenica
Podijelite vijest

Do svađe i tučnjave više oosba došlo je u Kozarcu kod Prijedora, a svemu je prethodio bizaran slučaj, odnosno, jedna osoba je drugu gađala – kikirikijem.

Otkrivaju to odlično obaviješteni izvori Nezavisnih novina, koji dodaju da prijedoska policija utvrđuje sve okolnosti ovog nesvakidašnjeg obračuna, s tim što za sada sve ukazuje na to da ne postoji nacionalni motiv.

  • Prema dosad prikupljenim saznanjima, u svađi, a potom i tuči, ispred jedne kafane u Kozarcu, učestvovale su četiri osobe, uključujući i jednu ženu. Sve to se događalo u subotu oko 22 sata”, ističu sagovornici Nezavisnih novina.

Iz Policijske uprave Prijedor rekli su da njihovi pripadnici preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi sa prijavom narušavanja javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Kozarcu kod Prijedora, a u kojem je učestvovalo više osoba.

  • Policijskoj stanici Kozarac tog dana prijavljeno je da je više lica prvo verbalnim, a potom fizičkim sukobom narušilo javno red i mir”, saopćila je Zvezdana Alendarević, portparol Policijske uprave Prijedor.

Podijelite vijest