Portal 072info

MAŠTOVITI SANITA I ERVIN: Mladi bračni par iz Zenice oduševio spotom sa vjenčanja (VIDEO)

Stati na ludi kamen definitivno predstavlja najvažniji dan u životu svakoga, a sjećanje na njega budi najjače uspomene i emocije.

Tako se vjenčanju osim zvanica, odličnog izgleda, kao i svih drugih obaveza koje ono sa sobom nosi velika pažnja pridaje i da se sve ono što se dešava tog dana ovjekovječi fotografijama ali i videozapisom.

Parovi koji se odlučuju na angažman fotografa i kamermana često imaju svoje ideje gdje se fotografisati i kako bi voljeli da izgleda njihov snimak svadbe, ali tu su svakako i sami fotografi/kamermani koji svojim sugestijama ideje mladenaca dovedu do savršenstva.

VIBER REPORTER 072INFO

>> KLIKNI ZA VIŠE INFORMACIJA <<

Upravo se nedavno u Zenici mladi bračni par odlučio da svoje fotografije i jedan dio snimka vjenčanja načine u Fitness&aerobic clubu ‘Elite’, a koji je uistinu oduševio sve one koji su imali priliku da ga gledaju.

Na remiksirani poznati hit montirali su kadrove sa svadbe i definitivno napravili veseli video koji će ih uvijek podsjećati na najvažniji dan u životu, a svojom inovativnošću razveselili su mnoge, te smo uvjereni da će svima onima koji upravo sada pogledaju snimak izmamiti osmijeh na lice.

Ukoliko i vi želite da vaša svadbena priča bude vrhunska, kontaktirajte mlade Zeničane iz Your perfect wedding story-a klikom OVDJE i uživajte u profesionalnim uslugama fotografisanja i snimanja vjenčanja po najpovoljnijim cijenama.

U nastavku teksta uživajte u kadrovima mladog bračnog para iz Zenice načinjenih u Fitness&aerobic clubu Elite, ali i Pansionu Fontana gdje se po završetku snimanja ovog videospota nastavilo slavlje…

Sanita + Ervin Wedding video spot HD from Suad Baručija on Vimeo.

Podijelite članak