Mate Rimac nudi 1.000 eura svakome ko mu preporuči adekvatnog radnika za firmu

Mate Rimac nudi 1.000 eura svakome ko mu preporuči adekvatnog radnika za firmu

Kompanija Rimac Group se zbog povećanog obima proizvodnih projekata širi na svim nivoima, a njen osnivač i direktor Mate Rimac je u potrazi za novim radnicima. Na svom Facebook profilu je napisao i da će dati 1.000 eura svakome ko mu preporuči radnika, a koji na kraju bude zaposlen.

Pozicija za koju traži radnike je stručnjak za nabavku i logistiku, koji bi mogao preuzeti odgovornost za velike projekte. Zbog toga je naglasio da se preporuka ne bi trebala odnositi na početnike i osobe koje takav posao nisu radile prije.

“Svako ko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo bit će nagrađen s 1.000 eura, bez obzira na to jeste li zaposleni u Rimac Grupi ili ne… Upravljanje zahtjevima ovako složenih projekata nije za početnike, stoga vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme preporukama za nekvalificirane ljude”, rekao je on.

Naveo je i da će preporuke biti uzete u obzir samo ukoliko su poslate putem maila [email protected]. Detaljnije informacije možete pronaći na njegovom Facebook profilu ili na zvaničnoj stranici kompanije.

U ovoj godini Rimac kompanija je uposlila oko 450 ljudi, ne računajući one koji su se pridružili iz Bugattija, a plan je da u 2022. godini kompanija bude bogatija za još 700 radnika.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica