Screenshot 5 73
AUTOR: H.D.
DATUM: pro 29, 2021 @ 14:45
KATEGORIJA: Svijet / Vijesti

Kompanija Rimac Group se zbog povećanog obima proizvodnih projekata širi na svim nivoima, a njen osnivač i direktor Mate Rimac je u potrazi za novim radnicima. Na svom Facebook profilu je napisao i da će dati 1.000 eura svakome ko mu preporuči radnika, a koji na kraju bude zaposlen.

Pozicija za koju traži radnike je stručnjak za nabavku i logistiku, koji bi mogao preuzeti odgovornost za velike projekte. Zbog toga je naglasio da se preporuka ne bi trebala odnositi na početnike i osobe koje takav posao nisu radile prije.

“Svako ko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo bit će nagrađen s 1.000 eura, bez obzira na to jeste li zaposleni u Rimac Grupi ili ne… Upravljanje zahtjevima ovako složenih projekata nije za početnike, stoga vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme preporukama za nekvalificirane ljude”, rekao je on.

Naveo je i da će preporuke biti uzete u obzir samo ukoliko su poslate putem maila referrals@rimac-automobili.com. Detaljnije informacije možete pronaći na njegovom Facebook profilu ili na zvaničnoj stranici kompanije.

Tekst se nastavlja nakon reklame

U ovoj godini Rimac kompanija je uposlila oko 450 ljudi, ne računajući one koji su se pridružili iz Bugattija, a plan je da u 2022. godini kompanija bude bogatija za još 700 radnika.

LIDER