MC STOJAN: Poražavajuće je da žene šetaju pse, a ne bebe

mc stojan4 e1647105038619 750x330 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

MC Stojan rijetko se eksponira u medijima, pa se tako o njegovom privatnom životu veoma malo zna. Pjevač je na jednoj objavi na Instagramu priznao pratiocima da mu je novogodišnja želja da se ostvari u ulozi oca.

– To je suština i smisao života. Danas više šetaju pse nego što možeš vidjeti da majke guraju kolica sa bebama, što je poražavajuće. Treba više da se prave djeca, da se radi na tome. Naravno nije lako naći partnera i pravu osobu. Danas se mnogi i razvode. Bitno je samo da se ljudi skapiraju. Ja nemam djecu. Ostvario sam se na mnogim poljima, ali kao otac nisam i ta želja se javlja i sve je veća i veća. Nadam se da ću se i na tom polju ostvariti i jedva čekam – rekao je Stojan.

On je tom prilikom otkrio i svoj emotivni status.

– Emotivni status je slobodan. Sretno slobodan. Bio sam sretan i volio sam, a zaljubljenost je trenutno stanje i traje sedam dana. Volim da volim, ali da mogu da imam djecu sa nekom djevojkom, to se još nije desilo, da kliknemo… Za sada sam slobodan, nadam se da tako neće ostati. Inače, uglavnom su djevojke meni prilazile, iako ja znam da šarmiram, dajem komplimente i lijepo se udvaram – dodao je reper.

Na pitanje da li je više puta bio povrijeđen ili je on povređivao druge, MC Stojan je odgovorio:

– Imam faze kad i nisam za neku ozbiljnu vezu, a sviđa mi se neka djevojka, bukvalno se dogovorimo da ćemo biti u nekom odnosu, da budemo i prijatelji i ljubavnici. I onda ako se kod nje jave neka osjećanja, emocije, a kod mene se možda nisu javile i onda sam je možda na taj način povredio. Ali to mi nije bila namjera – priznao je reper.

GODISNJICA
MARKETING