McGregor brutalno izvrijeđao Poiriera i otkazao trilogiju

Irski borac tvrdi da je borba otpala i da je to nešto što se ne može promijeniti. Među dvojicom boraca izbila je svađa nakon što je Poirier rekao da je McGregor obećao donirati pola miliona dolara jednoj američkoj dobrotvornoj organizaciji, ali da nikad nije dao novac.

McGregor je poludio kad je to čuo i uzvratio da nikad ne donira novac ako tačno ne zna na što će biti potrošen, a otišao je i korak dalje pa otkazao borbu.

U ponedjeljak popodne McGregor je na Twitteru objavio žestok status u kojem je izvrijeđao Poiriera i dao do znanja da se njihova borba neće dogoditi.

  • Gotov si, seljačino. Zašto mičeš ušima? Ti je**** seljačino mrtvog mozga. 500 hiljada dolara bez jasnog plana. Kako da ne, budalo. Vjerovatno baš i ne znaš s novcem. Borba otkazana. Borit ću se s nekim drugim. Sretno s tvojim starim ugovorom – slobodan je prijevod onoga što je McGregor poručio pa dodao:

“Moj tim pazi na to da svaka donacija bude smislena, svi znaju da sam darežljiv. Mozgom ćeš platiti ovaj pokušaj da okaljaš moje ime. Ku**. Mala ku**.

https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1381624066105344000?s=20
IZVORhayat.ba
Prethodni članakBarcelona čestitala ramazan, javio se i Pjanić
Sljedeći članakSimpatični dječak Allan se nada da će ispostiti sav ramazan i da će moći ići na teraviju! (VIDEO)