Screenshot 3 30
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Sport / Svijet
NER FIT

Irski MMA borac Conor McGregor na društvenim mrežama je objavio fotografiju koja je izazvala veliku pažnju njegovih fanova, a na njoj je u prvom planu prikazan luksuzni sat, dok je posebnu pažnju privukao misteriozni prah koji se našao na stolu.

FIXGEHALT

Iako je McGregor je prvenstveno želio da se pohvali satom Rolex Yacht-Master II koji košta oko 42.500 eura, njegovi pratioci su primjetili potpuno drugi detalj – bijeli prah na stolu!

“Je li to kokain?”, napisao je jedan od fanova, a potom su uslijedili komentari kao:

“Je li to prašak za pecivo na stolu?” ili “Stol izgleda prilično puderasto …”.

LIDER

Uvijek i iznova McGregor se dovodio u vezu sa upotrebom droga, pa je tako bivši prvak UFC-a optužen da je u decembru 2018. godine, dok je bio pod utjecajem opojnih sredstava silovao ženu u hotelu u Dublinu.

Dvije godine kasnije, McGregor je uhapšen na Korzici kada je optužen da je zlostavljao nekoliko žena nakon divlje zabave na kojoj je navodno konzumirao kokain.

I dok je McGregor bio vrlo često meta raznih optužbi, kategorički je poricao bilo kakve natpise i optužbe za seksualni zločin, a da se McGregor zaista drogirao, UFC bi ga morao kazniti zabranom nastupa na dvije godine.

Njegov povratak u oktagon trebao bi se desiti u proljeće 2022. nakon užasne povrede u julu. Irac je tada slomio lijevu nogu u prvoj rundi svoje trilogijske borbe s Poirierom na UFC 264 priredbi te mu je rečeno kako se ne može vratiti u oktagon do 2022. godine osim ako ne dobije liječničko odobrenje prije 7. januara iduće godine.

McGregor je nedavno počeo hodati prvi put otkako je operisao nogu koju je slomio i na dobrom je putu da se oporavi.