MEDICINSKE SESTRE UBILI MUŽEVI: Maja izbodena pred Centrom za socijalni rad, Blaženka u kući 

Blaženku G. (39), medicinsku sestru koja je bila zaposlena ginekološkoj klinici Narodni front ubio je sjekirom suprug Čedomir J. (43) u Batajnici, a istu sudbinu doživjela je i njega kolegica Maja Đorđević, koju je prije pet godina ispred Centra za socijalni rad ubio bivši partner Marko Nikolić koji je prije toga zadavio njihovog sina Mihaila (5).

Zločin u Batajnici otkriven je sinoć, kada je kum porodice pozvao policiju i rekao da ne može cijelog dana da dobije ni Čedomira ni Blaženku.

-Policajci su upali u kuću i našli Blaženkino tijelo u krevetu u spavaćoj sobi, dok je Čedomir pronađen obješen. Scena je bila jeziva, svuda je bilo krvi – kaže izvor.

Nesretna žena bila je zaposlena kao medicinska sestra u GAK Narodni front.

-Bila je tiha, mirna, divna žena. Nikada se nije žalila – navodi izvor.

Na istom odjeljenju radila je i Maja Đorđević čija je priča prije pet godina potresla Srbiju. Naime, početkom jula 2017. godine, Đorđevićeva je u Centru za socijalni rad u Rakovici čekala bivšeg partnera Marka Nikolića da vrati njihovog sina Mihajla iz posjete. Nikolić se pojavio i mrtvo dijete, koje je prethodno udavio, bacio ispred nogu Maji, a potom ženu počeo da ubada. 

Nesretnoj ženi u pomoć su pritekli radnici Centra koje je takođe povrijedio. Nikolić je pet mjeseci kasnije, nekoliko dana pred Novu godinu, presudio sebi u ćeliji Centralnog zatvora.

-Maja je bila divna osoba, vrhunska sestra i veliki profesionalac. Nismo mogli da naslutimo da će se dogoditi tragedija, jer se nikada nije žalila – ispričale su prije pet godina kolege.