Mediji otkrili cijene elitnih prostitutki

Prostitucija februar2021 ar222

Jedna od glavnih tema u Srbiji  već nekoliko dana je elitna prostitucija, a cijene djevojaka “za jednu noć”, koje se pominju, mnoge su šokirale.

Nedavna akcija policije u kojoj je uhapšeno nekoliko elitnih prostitstitutki, ali i makroa, “uzdrmala” je estradu jer se pominju imena koja su odavno poznata javnosti

Iako ova tema nije nikakva novina, svaki put iznova intrigira sve, a posebno zbog ogromnih cifara koje se pominju,  jer cifra koju klijent plati nekoj od djevojaka iznosi koliko i nečija plata na godišnjem nivou. Upravo je to razlog komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama, a najčešće je pitanje: “Jesu li od zlata?”.

Za oralni s**s 1.500 eura, a za noć i do 5.000

Detalji tajne akcije policije, koja je trajala nekoliko mjeseci, govore da su cijene uhapšenih elitnih prostitutki “paprene”, a najjeftiniji iznos koji se pominje je 1.000 eura i to za oranlni s**s.

Ipak, za noć sa “prodavačicom ljubavi” potrebno je izdvojiti čak  5.000 eura, a neke su za specijalne želje klijenata dobijale i veće iznose.

Palo šest organizatora, među njima dvije žene

“U pritvoru su tri osobe, dok su ostali pušteni da se brane sa slobode. Policija je privela dvanaest djevojaka koje su se bavile prostitucijom i sedam klijenata”, kaže neimenovani izvor “Telegrafa” navodno blizak slučaju i napominje da je djevojke angažovala J. J. uhapšena madam.

Prema informacijama pomenutog portala, ona je bila zadužena da nalazi klijente i kontaktira sa njima, a potom im šalje djevojke, za sebe je zadržavala 40 procenata zarade, a 60 procenata je išlo djevojkama.

Među djevojkama koje su radile za Jelenu, prema informacijama “Telegrafa“, bila je i rijaliti učesnica i Plejboj zečica Martina Rajić koja je platila kaznu kod sudije za prekršaje u iznosu oko 50.000 dinara.

Uhapšen i estradni menadžer

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odredilo zadržavanje menadžeru pjevačice Kaje Ostojić, Dušanu Banjcu, fitnes treneru Nikoli Anđeliću, kao i Jeleni Jojić zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije.

Uhapšeni Banjac, koji se sumnjiči da je bio makro i podvodio djevojke, zadržan je u pritvoru do saslušanja. On je i ranije hapšen zbog posredovanja u prostituciji. Inače, javnosti je poznat i kao menadžer Kaje Ostojić, kojoj je krstio i kćerku.

“Tri hiljade eura za noć, za te pare pjevam 60 sati”

Cokene elitnih prositutki su tema koja ne prestaje da se komentariše, te je tako video pkevačice Marije Šerifović dok razgovara sa svojom majkom Vericom postao pravi hit na internetu.

Naime, Marija i njena majka Verica su diskutovale o izvjesnoj voditeljki koja se navodno bavi

“Ko ti je kriv što se nisi bavila prostitucijom”, rekla je Marija Verici:

“Tri hiljade eura jedna noć, ženo! Pjevala sam 60 sati za 3.000 evra”, govorila je Verica, dok ju je Marija tajno snimala.

Prethodni članakSvjetska banka upozorava na spori rast ekonomije i povećanje siromaštva
Sljedeći članakEvropska unija bi mogla zabraniti uvoz uglja iz Rusije kao dio novih sankcija