k 6
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 24, 2021 @ 7:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Nakon što je Rialda Karahasanović obznanila da je pretrpjela fizičko nasilje od svog bivšeg dečka, Kenana Tahirovića, traje prava medijska drama između bivšeg para.

Javno se oglasio i Kenan, te je iznio svoju stranu priče, tvrdeći kako se samo branio od bivše svoje sada bivše djevojke i zadrugarke, i da je tom prilikom nehotično ‘zakačio’ rukom po licu.

-Prije mjesec i više otišao sam u Beograd da bi se mi razišli u nekom normalnom odnosu. Pokušali smo barem tako. U međuvremenu je ona pokušavala kao da se mi ponovo i vidimo, da bi se ponovo zbližili. Pokušali smo još jedanput da budemo zajedno, došao sam u Beograd, sve je bilo bajno, krasno. Uzeli smo stan i planirali zajednički život. Do te naše prve svađe kada sam ja napustio Beograd i vratio se u Sarajevo. Mogu da kažem da su njene izjave morbidne. Brate, nije tako bilo, svađali smo se, izgovorili smo katastrofalne stvari ali je nisam zlostavljao i tukao. Mahinalno sam pokušao da je sklonim. Potresen sam, ovo je užas. Posvađali smo se, došlo je do toga, udarila me u desnu sljepoočnicu. Ja znam da je jesam zakačio, ali nisam htio da je udarim. Sve se dogodilo dok sam vozio, podigao sam ruku da se odbranim od narednog udarca i u tome sam je zakačio – rekao je Kenan.

Tahirović ističe da Rialda za svoje tvrdnje nema nikakav dokaz.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gdje se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom. Znao sam čemu ovo vodi, sad joj pjesma izlazi, i njen novi brend, tako da njoj treba pažnja medija. Ako dođe do kraja, objaviću ovaj razgovor, gdje se sve dobro čuje. Glupo mi je što je ovakva svađa izašla u javnost, smiješno mi je da govori da je neko čuo s nekog sprata. Ima poligraf, koji može da otkrije ko je koga udario i kako je sve bilo – tvrdi Tahirović.

A nakon što se i on oglasio tvrdivši da ju je samo zakačio i da ima dokaz u vidu audio snimka, Rialda se ponovo oglasila:

-S obzirom na to da se “prijeti” nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u eter, pa da se makar istina zna. Ja ne znam šta se tačno radi kada te dečko vrijeđa najgore moguće (tako mjesecima), pa kad odgovoriš uvredom i onda te pljune (bukvalno) po sred lica? A onda vjerovatno treba da se šuti na to, sudeći po komentarima. Ja neću da pričam o porukama, glasovnim i slikom rascijepljene usne u telefonu, ali ako treba nije problem – napisala je Rialda, a potom i objavila sve o čemu je govorila.

LIDER