Portal 072info

DOM PENZIONERA: Mega koncert Dejana Matića pred zeničkom publikom (13.03.)

Sponzorisana objava

Popularni srbijanski pjevač Dejan Matić odlučio je zeničku javnost i sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike počastiti zagarantovanim dernekom i to u njihovom gradu u Domu penzionera, 13. marta 2015. godine s početkom od 20:00 sati.

Ukoliko ste nekada prisustvovali i bili dio izvanredne atmosfere koju vam priušti Dejan Matić, onda će zasigurno i ovaj nastup popularnog pjevača biti posjećen, te da će Dom penzionera biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

“Bitanga i dama”, “Amanet”, “Dozvola za ljubav”, “Lutka”, “Ona je moja” samo su neke od velikog broja pjesama i interpretacija popularnog Matića, a organizatori najavljuju odličan provod do ranih jutarnjih sati uz promotivne cijene pića.

Ukoliko ste poželjeli dernek uz odabrano društvo, poznate hitove i zagrijanu atmosferu, Dom penzinera 13. marta je pravi izbor za vas i vaše prijatelje, a tokom noći pored Dejana Matića, zabavljat će vas i zenički DJ Sammy Balkgroove.

Ulaznice po cijeni od 10,00 KM možete kupiti na recepciji Doma penzionera u Zenici, a od ponedjeljka, 23. marta svoje ulaznice možete kupiti i u Salonu “501” (Kameni most), Caffe baru “Pub” kao i Turističkoj agenciji “Sol Azur”.

Rezervaciju ulaznica i stolova možete izvršiti pozivom na broj: 061/280-087. Vidimo se 13. marta u Domu penzionera Zenica na mega koncertu Dejana Matića s početkom od 20:00 sati.

Podijelite članak