Screenshot 9 3
AUTOR: H.D.
DATUM: Oct 15, 2021 @ 23:41
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
NER FIT

Dermatolozi britanske klinike Vera otkrili su kako Meghan Markle ima najskuplju rutinu njege kože u kraljevskoj porodici te kako proizvodi koje svakodnevno koristi koštaju skoro 800 eura po setu. Odmah iza nje našla se Kate Middleton s rutinom koja košta upola manje.

FIXGEHALT

Ženama kraljevske porodice nisu nepoznati tretmani ljepote, a njihovi režimi njege kože vrlo su skupi. Dermatolozi su proučili njihove rutine njege kako bi otkrili koje proizvode koriste i čija je rutina najskuplja.

Utvrdili su da je Meghan Markle imala najskuplju kraljevsku rutinu njege kože, procijenjenu na skoro 720 eura. Na drugom mjestu je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, čiji proizvodi za njegu kože koštaju nešto više od polovice Meghanine, blizu 370 eura.

Najskuplji proizvod u Meghaninom neseseru je Kate Somerville Quench hidratantni serum za lice, koji košta oko 80 eura.

Vojvotkinja od Sussexa kune se u nekoliko ključnih proizvoda kako bi joj koža bila u vrhunskom stanju, a slično kao i Kate, njeni proizvodi se kreću od prihvatljivih za svaki budžet do veoma skupih.

Ulje čajevca jedna je od jeftinijih potrepština koja košta samo 6 eura, zajedno s ne tako jeftinim masažerom obraza i čeljusti i tretmanom lica Nichola Joss za 410 eura, za koje Meghan tvrdi da “u osnovi oblikuje vaše lice iznutra prema van”.

Ostali proizvodi koje je vojvotkinja koristila, prema istraživanju dermatologa klinike Vera, uključuju hidratantni sprej za sunčanje Nivea Sun Immediate Protection za 7 eura, kao i piling u prahu Tatcha Rice Enzime za 68 eura.

Meghan navodno koristi i Decleor Aromessence Rose D ‘Orient umirujući serum koji košta 58 eura te dragocjeno ulje Caudalie Permier Cru, čija je vrijednost 61 euro.

Vojvotkinja također koristi Fresh Sugar Advanced Therapy Lip Treatment za 25 eura, kao i Biore maramice za čišćenje koje koštaju 12 eura.

LIDER