b 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Mel B, bivša kolegica Viktorije Bekam (Victoria Beckham) iz nekada popularne grupe Spice Girls ponovno je stala na svoje noge, nakon što je bila pred bankrotom.

Pjevačica se prije dvije godine morala preseliti s mamom u Lids, nakon što ju je traumatičan razvod od nasilnog bivšeg supruga Stefana Belafonte (Stephen) Belafontea ostavio s posttraumatskim stresnim poremećajem.

Njezini su računi pokazali da je imala samo 961 funtu u banci, a dugovala je 1,5 miliona.

Suočena je s pretjeranim finansijskim stresom, Mel je tada molilila bivšeg supruga Edija Marfija (Eddie Murphy) s kojim ima kćerku, da joj daje veće naknade za izdržavanje.

Ipak, jučer je njena firma “Moneyspider Productions” objavila podatke da se Mel Vratial novcu. Mel sada ima 834.985 funti u banci nakon objavljivanja svojih memoara “Brutally Honest” i pojavljivanja na “Masked Singeru”. Upravo u knjizi ”Brutally Honest”, priznala je da se pokušala ubiti 2014. godine, a priznala je i sva nagađanja o paklu u kojem je živjela.

Inače, Mel B je 20018. godine potvrdila da ide na odvikavanje od zavisnosti od droge i seksa, nakon razvoda od Belafontea.

Nova vijest je i da bi se Spice Girls ove godine trebali vratiti na turneju povodom svoje 25-godišnjice.
Mel B, bivša kolegica Viktorije Bekam (Victoria Beckham) iz nekada popularne grupe Spice Girls