2 21


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Melanija Tramp (Melania Trump), kako pišu zapadni mediji, je ogorčena i hadna u odnosu prema bivšem američkom predsjedniku Donaldu Trampu (Trump) nakon izlaska iz Bijele kuće.

Melanija nije sretna načinom na koju su napustii Vašington i protestom Donaldovih pristalica u Kapitolu koji je doveo do hoasa i smrti pet ljudi, piše “Metro”.

Dok se godinama piše o problemima u braku, čemu svjedoče i video snimci na kojima Melanija često odbija da stoji ili se drži za ruku sa Donaldom, posljednji izvještaji i priče o Donaldovoj prevari su so na ranu bivšoj prvoj dami.

CNN piše da je Melanija nakon odlaska iz Bijele kuće provela dane u Floridi u spa centru daleko od Trampa. Vrijeme provodi sa roditeljima, a samo se za večeru viđa sa suprugom.

Prema pisanju medija Melanijina rutina trenutno se ne razlikuje od one kada je bila prva dama. Kažu i da je odbila nekoliko intervjua u kojima bi razgovarala o Džil Bajden, novoj prvoj dami, i odlasku iz Bijele kuće.

Izvori, kako piše “Metro”, tvrde da sat otkucava i da je pitanje trenutka kada će se razvesti. Sa druge strane pojedini prijatelji tvrde da su Trampovi sretni u braku i da je sve u redu nakon odlaska iz Bijele kuće.

Prije dvije sedmice zvijezda filma u industriji za odrasle Stormi Danijels (Stormy Daniels) otvoreno je pričala o odnosu sa Trampom dok je bio u braku sa Melanijom.