Meli Bajrambašić u devetom mjesecu trudnoće amputirana je noga: Sjećam se samo da kada sam se probudila svi su plakali oko mene

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Meli Bajrambašić u devetom mjesecu trudnoće amputirana je noga usljed puknuća aorte i šanse da preživi bile su male, kao i njenoj bebi.

Doktori su je porodili na carski rez, a kasnije su joj rekli da joj se aorta rasprsnula i da su sve otrovne stvari krenule na bebu.

– Sjećam se samo da kada sam se probudila svi su plakali oko mene. Rekli su mi da mi odmah moraju amputirati nogu i da su mi šanse za preživjeti 0,1 posto, ali da će doktor sve uraditi da me spase i sreća da je bio takav direktan, tako da me je pripremio da se borim – kazala je Bajrambašić.

ČITAJ JOŠ:  Autoceste FBiH: Dragi vozači kamiona, hvala vam!

Za Melu su dobri ljudi pokrenuli akciju kako bi joj kupili protezu koja košta 100.000 KM. Organizacija Pomozi.ba već je osigurala 20.000 KM za ovu svrhu.

Za one koji žele pomoći ustupljen je broj 17007, a pozivom donirate 2 KM i broj je jedinstven za sve operatere unutar BiH. Uplate iz BiH moguće su i na račun „Intesa Sanpaolo“ banke 154-180-20085330-48.

AVAZ

GODISNJICA
MARKETING