Memić tri puta zaplakao u 072PODCASTU: Koliko je moj Dženan volio ramazan… 

NAJAVLJUJEMO | 2. april u 19 sati na 072info!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Gost novog izdanja emisije “072PODCAST”, koja se emituje u nedjelju, 2. aprila, u 19 sati, je Muriz Memić, otac ubijenog Dženana, čovjek koji je nesumnjivo dokazao šta znači biti otac heroj.

O njegovoj upornosti, istrajnosti, pravosudnoj mafiji, sistemu u kojem živimo, najvećem gubitku za jednog roditelja, ali i oslobađajućoj pa poništenoj presudi u slučaju “Dženan Memić”, u novom izdanju “072PODCASTA” govorio je Muriz.

Kako je sretati ubicu svoga sina, biti smiren i čekati pravdu, samo su neka od pitanja na koja je odgovoraocnaš gost, a koji nije uspio kontrolisati emocije pa je zaplakao tri puta u našem studiju. 

-Koliko je moj Dženana volio ramazan, koliko je volio bajram… To je nešto posebno. Dva dana prije Bajrama on ne radi ništa. Imamo mi posla, ali on meni kaže ja ne radim, oko kuće sređuje, čisti i to je to. Obavezno se morale kupiti nešto novo, cipele i nešto… – kazao je, između ostalog, Memić u 072PODCASTU. 

Ne propustite novo izdanje emisije 072PODCAST, nedjelja u 19 sati!

Insert iz emisije

-Jedne prilike išli smo raditi. Kada smo istovarili kod žene, pitala je Dženana posti li, on je odgovorio da posti. Zatim mu je žena dala 20 KM. Kada smo došli drugi dan, ponovo ga pita da li posti, a on joj reče da ne posti. Kada smo otišli sa adrese, pitam ga zašto joj reče da ne posti, kada posti. On mi kaže, babo, stid me da mi žena opet daje 20 KM. To je bio moj Dženan – ispričao nam je Muriz prije emisije.