MEMORIJAL “AMNA FAZLIĆ”: Medveščak Zagreb osvojio treće mjesto na turniru (FOTO)

MEMORIJAL “AMNA FAZLIĆ”: Medveščak Zagreb osvojio treće mjesto na turniru (FOTO)
Foto: Benjamin Hazić
Foto: Benjamin Hazić
Foto: Benjamin Hazić

Košarkaški klub “Medveščak” Zagreb i Grosuplje iz Slovenije sastali su se danas u utakmici za treće mjesto na memorijalnom turniru “Amna Fazlić” koji je u organizaciji KŽK “Čelik”. 

Svi prisutni su mislili da će ovo biti jedna jako zanimljiva utakmica. Na jednoj strani vrlo zvučno ime, Medveščak Zagreb, a na drugoj strani slovenačka ekipa Grosuplje. Vjerovalo se da će ova utakmica biti nagrada za vjerne gledaoce zeničke košarke, ali već pet minuta od početka utakmice se vidjelo da će biti suprotno. 

Od samog početka Medveščak počinje za šutevima za tri poena, te na taj način ubrzano povećava svoju prednost. Već nakon par minuta prednost Medveščaka je bila više nego dvostruka. Grosuplje jednostavno nije imalo riješenje protiv iskusne ekipe iz Zagreba, pa je u više navrata trener tražio time-out. Međutim, bez obzira na učestale savjete igračice Grosuplja nisu uspjele da se izvuku iz krize. 

Na poluvrijeme Medveščak je otišao uz duplu prednost, a košarkašice Grosuplja su ostale na terenu, te punih 15 minuta pauze slušale savjete trenera, ali savjeti opet nisu urodili plodom što se vidjelo po početku treće četvrtine. Slična igra je nastavljena sve do kraja susreta u kojem je uvjerljivo slavio Medveščak i to rezultatom 89:49.

Za ekipu Medveščaka nastupale su: Begić (7), Perić (13), Džankić (9), Tikvić (21), Borović (5), Šeda (9), Todorić (7), Majstorović (6), Radoš (5), Premasanac (7). Najveći broj ličnih grešaka u ekipi Medveščaka je imala igračica broj 10, Todorić, a zabilježila ih je ukupno 3.

Za ekipu Grosuplja nastupale su: Globiša – kapiten (6), Klavžar (0), Kastelić (3), Čadež (10), Potokar (0), Gabrovšek (8), Zupančić (10), Lešak (7),  Škoda (0), Debelec (0), Bajrektarevi (1), Zdovc (3). Najveći broj tehničkih grešaka si imale igračice sa brojem 6 Klavžar i 10 Zupančić, a zabilježile su po četiri t. greške.

[flagallery gid=21]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica