Portal 072info

Mercedes star 32 godine zasijao bez kapi nove farbe

20200910183431 620737
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Postoje oni automobili koji ljudima jednostavno prirastu za srce. Potpuno je nevažno da li je u pitanju neki redak i ekskluzivan model, stari ćaletov Golf ili “tristać” naslijeđen od djede, to je auto koji “ostaje u porodici” i postaje porodično naslijeđe

Za takve četvorotočkaše njihovi vlasnici su u stanju da se vežu kao za članove svoje porodice, pa ih tako i tretiraju, naročito ako je automobil naslijeđen od neke veoma drage osobe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

A jedan od takvih automobila, čije ključeve je teško predati nekom drugom, je i ovaj 32 godine star Mercedes 190D 2.5, čiji je vlasnik poželio da svom porodičnom naslijeđu vrati stari sjaj.

Iako tehnički ispravan, ovaj Mercedes duži niz posljednjih godina nije bio vožen, već ih je proveo izložen suncu i britanskim vremenskim uslovima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Njegova potpuno izbledela karoserija bila je puna ogrebotina, koje je naizgled bilo nemoguće popraviti. Ipak, jedno kvalitetno profesionalno pranje i poliranje dovelo automobil u ono stanje u kome ga je prvi vlasnik previše od tri decenije izvezao iz salona. A sve je izvedeno bez nanošenja ijedne kapi nove farbe na karoseriju.

Podijelite članak
  • 10
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Mercedes-Benz W124 upalio nakon 16 godina

072info.com

Gigant na koljenima: Slijedi li zabrana prodaje vozila Mercedes u Njemačkoj?

072info.com

Na prodaju Mercedes-Benz S600 Lorinser koji je pripadao Michaelu Jordanu

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)