Merisa automobilom pregazila bivša djevojka: Završio na KCUS-u sa težim tjelesnim povredama”

Merisa automobilom pregazila bivša djevojka: Završio na KCUS-u sa težim tjelesnim povredama”

Proteklog petka (18.11.2022) u Goraždu desila se saobraćajna nesreća u kojoj je kao pješak teško povrijeđen Meris Bajrić. Zadobio je teške tjelesne povrede nakon što ga je njegova bivša djevojka Sumeja Avmedoski, s kojom ima maloljetnu kćerku, pregazila automobilom.

“Nesreća se desila u petak, kada me je poslije posla sačekalo auto” – počinje svoju ispovijest Meris Bajrić iz Goražda za portal Crna-Hronika.

Kako saznajemo Meris je zadobio teške tjelesne povrede nakon što ga je bivša djevojka Sunejja udarila sa putničkim automobilom marke Peugeot 208. U automobilu se nalazila maloljetna kćerka, i njena drugarica Elma.

“Poslije posla sačekala me bivša djevojka s kojom sam živio u vanbračnoj zajednici. S njom imam kćerku. Trenutno sam u bolnici, imam frakturu lobanje. Ovo je pokušaj ubistva, slobodno mogu reći. Razlog je ljubomora. Ona je moja bivša djevojka s kojom imam dijete a nisam je ženio. Pokušao sam mnogo puta doći do djeteta al nije mi dala.

Kada me je pregazila automobilom, vidio sam da se u Peugeot-u kojeg vozi, nalazi moje dijete i njena najbolja drugarica Elma. Ne znam šta da vam kažem više, ležim u bolnici, nije mi dobro. Za kraj mogu slobodno reći da ću je tužiti za pokušaj ubistva.” – izjavio je Meris za portal Crna-Hronika te poslao svoju sliku iz bolnice.

Meris prije saobraćajne nesreće

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica