Portal 072info

Mesi potvrdio: Nisam imao izbora, morao sam ostati

444 7
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Danas se pojavila informacija kako Lionel Mesi (Messi) zbog klauzule od 700 miliona eura, ne može napustiti Barcelonu. Argentinac je promislio i odlučio se na najbezbolniju odluku. Odlučio je ostati u Barceloni za koju ga ugovor veže do 2021. godine. 

– Nisam bio sretan i htio sam otići. To mi ni na koji način nije dopušteno i ostat ću u klubu kako ne bih ulazio u pravni spor. Uprava kluba na čelu s Bartomeuom je katastrofa – rekao je Leo Messi za Goal.com, a intervju je objavljen u 18 sati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U dugo očekivanom intervjuu Mesi je otvorio dušu.

– Ostat ću u klubu jer mi je predsjednik rekao da je jedini način da odem plaćanje klauzule od 700 miliona eura, što je nemoguće. Druga opcija bila je otići na sud, a to nikad ne bih napravio jer Barcelona je klub koji volim, klub koji mi je dao sve otkad sam došao, naglasio je Argentinac.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Veliku ulogu u ostanku imala su njegova djeca i supruga koji su zaplakali kada im je rekao da želi napustiti Barcu.  – Kad sam rekao supruzi i djeci da želim otići iz Barcelone, bila je to brutalna drama. Cijela je porodica počela plakati, moja djeca nisu željela napustiti Barcelonu, niti su željela mijenjati školu. Ali gledao sam dalje i želim se takmičti na najvišem nivou, osvajati naslove, igrati u Ligi prvaka, rekao je Mesi.

Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Barca ne može dovesti više nikoga, nema para

072info.com

Messi zaigrao za Barcelonu, Koeman mu uputio kritiku nakon utakmice

072info.com

Legendarni Crespo o Messijevom ugovoru: Trebao mu je agent, a ne otac bez iskustva

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)