messi
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 1, 2021 @ 13:30
KATEGORIJA: Sport / Svijet
FIXGEHALT

Argentinac Lionel Mesi (Messi) govorio je za španske medije o odlasku iz Barcelone, kao i o osjećajima koje gaji prema tom klubu.

NER FIT

Mesi je otkrio kako se jednog dana želi vratiti na Kamp Nou, te da mu niko nije nudio opciju da igra besplatno, ali i da je pristao da mu smanje platu.

– Bez problema sam pristao da mi smanje plazu za 50 posto. Istina je da sam dao sve da ostanem i da me nikada nisu pitali da igram besplatno. Pitali su me da smanjim platu za 50 posto i pristao sam bez problema. Mi smo bili u poziciji da pomognemo klubu. Riječi predsjednika su neutemeljene. To me boli jer smatram da nije trebao to reći. To tjera ljude da misle ili sumnjaju, a mislim da to ne zaslužujem, rekao je Mesi. 

Zanimljivo da, kako je rekao, nakon odlaska iz Barce nije nikada pričao sa Žoanom Laportom (Joan). Mesi ne krije da bi se volio vratiti na Kamp Nou jednog dana.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Želio bih se vratiti u Barcelonu nakon što okončam karijeru. Volio bih biti tehnički sekretar jednog dana. Ne znam hoće li to biti u Barceloni ili ne. Ako se pruži prilika, želim ponovo sudjelovati u radu kluba jer to je klub koji volim, kaže argentinski čarobnjak. 

LIDER