Portal 072info

MESSI: BiH je jaka i disciplinovana evropska momčad!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lionel Messi odlučan je prekinuti argentinsku “sušu” na svjetkom prvenstvu. “Gaučosi” čekaju na naslov od 1986. godine, a posljednji putu pehar Copa Americe podignuli su 1993.

– Posljednja dva desetljeća nismo ništa osvojili. Bili smo domaćini Cope prije tri godine, ali nismo uspjeli. Dvadeset godina je predugo. Željni smo uspjeha u Brazilu – kazao je Messi za Times of India.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najbolji argentinski nogometaš nije se ni rodio kad je Maradona u Meksiku 1986. odveo njegove sunarodnjake do najvećeg trofeja.

– Nisam vidio slavlje navijača na ulicama nakon tog naslova. O tome sam samo slušao priče. To bi bila najposebnija stvar u mom životu i najteža za svaku nogometnu momčad na svijetu – smatra argentinska “desetka”.

Ždrijeb je htio da se Argentina ne može susresti s Brazilom prije finala, no Messi, za razliku od ostalih Argentinaca, odbija gledati tako daleko u turnir. Koncentriran je samo na događaje u skupini F.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– U Barceloni gledamo samo na prvu sljedeću utakmicu. To je najbolji pristup. Trenutno razmišljamo samo o Bosni i Hercegovini – dodao je četverostruki dobitnik Zlatne lopte.

Messi smatra da na SP-u ne smije biti ni trenutka opuštanja.

– Na svjetskom prvenstvu nema lagane utakmice. Bosna je debitant, to nas neće zavarati. Znamo da se radi o jakoj i discipliniranoj evropskoj momčadi, sa zvijezdama poput Edina Džeke koji je odveo momčad u Brazil – izjavio je Lionel Messi, a prenosi “Goal”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Fena/Klix.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)