Messi u intervjuu govorio o životu van terena: Znate li zašto je “preko noći” 2016. pustio bradu?

Screenshot 7 25
Podijelite vijest

Argentinski list Ole ovih dna slavi 25 godina postojanja, a specijalni intervju tim povodom dao im je Lionel Messi.

Messi je govorio o svom životu van nogometa i otkrio neke zanimljive i do sada nepoznate detalje.

Kako je istakao, nekada mu slava koju uživa zaista teško pada.

“Nekada je teško biti ja. Nekada samo želim biti normalna osoba i raditi stvari kao i svi drugi. Ponekad mi je teško otići u šoping, ne zato što me svi prepoznaju i žele fotografiju sa mnom, već što bude dana kada jednostavno nisam dobro, kada ne želim nikoga vidjeti i nisam raspoložen ni za šta. No, s tim se moram nositi i nemam se pravo žaliti”, rekao je Messi koji je uspio tokom svih ovih godina živjeti život bez skandala.

“Sve svoje slobodno vrijeme provodim sa suprugom i troje djece. Imam sreće što imam mnogo slobodnog vremena i mogu ga provoditi sa djecom. Ima mnogo roditelja koji nemaju tu mogućnost, takav je bio i moj otac. On je radio po čitav dan kako bi moja porodica imala sve što nam treba za život”, rekao je Messi.

Messi je prvih desetak godina karijere bio uredno obrijan, da bi se “preko noći” 2016. godine pojavio sa velikom bradom i šokirao brojne fanove. Pojasnio je zašto se ta promjena desila.

“Imao sam ugovor s Gilletteom i morao sam uvijek biti savršeno obrijan. Kad je ugovor istekao jedva sam dočekao pustiti bradu i sada je brijem kada ja to želim”, riješio je dugogodišnju misteriju Messi.

Poslije svake utakmice Barcelone i Argentine protivnički nogometaši se “otimaju” za Messijev dres. A čiji dres bi Messi želio imati?

“Prikupio sam sve dresove koje sam želio imati osim dva. Krivo mi je što nisam pitao Brazilce Ronalda i Roberta Carlosa da razmijenimo dresove. Njima sam se divio i njihovi dresovi mi nedostaju u kolekciji”, rekao je Messi.


Podijelite vijest