Mevludinu Smriki još jednom prijeko potrebna naša pomoć!

Mevludinu Smriki još jednom prijeko potrebna naša pomoć!

Mevludin i Batko

Mevludinu Smriki, korisniku OTVORENE MREŽE, je prošle godine zahvaljujući dobrim ljudima i garanciji OM-a uspješno izvršena transplantacija koštane srži u C.H.U. Tibingen, nakon čega se vratio kući u Zenicu. Međutim, kada je prije nekoliko dana otišao na redovni kontrolni pregled doktorski tim u pomenutoj klinici utvrdio je da Mevludin treba dodatno da koristi vrlo skupocjenu terapiju te da mu je potreban najvjerovatnije još jedan operativni zahvat jer je u postoperativnom periodu došlo do određenih komplikacija.

OTVORENA MREŽA je zbog nastale situacije dala nove garancije na iznos od 15.000,00 EUR jer u suprotnom Mevludin ne bi mogao biti podvgrnut medicinskom tretmanu, koji uključuju dodatne pretrage, kao i mogućnost novog operativnog zahvata, budući da Mevludinova porodica nije imala pomenuti iznos.

Ovim putem OTVORENA MREŽA poziva sve Zeničane da još jednom podrže porodicu Smriko u njihovom nastojanju da pobijede u borbi za svog brata i sina.

O novim vijestima iz Tibingena svakako ćete biti blagovremeno obaviješteni  u narednim danima u našim emsijama, od strane našeg koordinatora koji trenutno boravi u klinici u Tibingenu zajedno sa Sanelom Mujanović, Asadom Harbićem i Mevludinom Smriko (korisnici Otvorene Mreže koji se trenutno liječe u Tibingenu).

Mevludinu Smriki možete pomoći uplatama na žiro račun ili pozivom jedinstvenog humanitarnog broja 1330 ili 1350 čime donirate 2 KM.

Broj žiro računa na koji možete uplatiti sredstva

IK banka 134-010-0000000120-poziv na broj banke 010-004-00000039

Otvorena Mreža Zenica

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica