Michael Jordan se odbio fotografisati s djecom i razbjesnio američku javnost

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Video bivše NBA zvijezde Michaela Jordana koji odbija fotografirati se s djecom postao je hit u Sjedinjenim Američkim Državama, s milionima pregleda na Twitteru i Instagramu.

Dva dječaka su čekala da vide LaMelo Balla, jednu od zvijezda Jordanovih Charlotte Hornetsa, kada se pojavio najbolji košarkaš svih vremena.

“Idemo vidjeti LaMelo Balla…. To nije LaMelo nego Michael Jordan”, čuju se na snimku dječaci dok čekaju ispred parkinga.

Dvojica dječaka su tada glasno dozivati Jordana moleći za fotografiju, ali je šesterostruki NBA šampion s Chicago Bullsima i vlasnik Charlotte Hornetsa to odbio.

“Ne. Spusti to sra*e”, odgovorio je Jordan.

“Michael Jordan! Gdje je LaMelo?”, pitao je jedan od dječaka dok im je Jordan gestikulirao da se vrate kako bi mogao izaći sa svojim automobilom.

Javnost i korisnici društvenih mreža su žestoko reagovali na Jordanovo odbijanje da se fotografiše s dječacima, poručivši da “LeBron James to nikada ne bi učinio” i “Da je LeBron ovo napravio, to bi bio nacionalni incident”.

Klix

GODISNJICA
MARKETING