Portal 072info

Miguel Ángel Silvestre, iz serije Velvet, koja se emituje u programu OBN TV najplaćeniji glumac na svijetu

Bio je ovo do sada težak i naporen period za glumca Miguel Ángela Silvestrea koga gledaoci u BiH prepoznaju po ulozi u seriji Velvet, ipak sa milionima na ručnu bez sumnje se lakše osjeća. 34-godišnji Miguel Ángel Silvestre na prvom je mjestu najbolje plaćenih glumaca u 2016. godini s procijenjenim prihodima od 82 milijuna dolara koje je uzeo iz različitih izvora.

Silvestre je najplaćeniji glumac na svijetu sa zaradom od 82 milijuna $ od jula 2015. Do jula 2016.

U sastavljanju ovogodišnjeg popisa, časopis „People“ uzeo je u obzir faktore kao što su honorari, udjeli u dobiti od sponzorstava i oglašavanja.

Bogatstvo španskog glumca procjenjuje na 245 miliona $. On svoj novac mudro ulaže u dionice i investice, takođe posjeduje značajan broj nekretnina i unosan honorar od sponzorstva .Mmiguel posjeduje nekoliko restorana (Fat Silvestre Burger – lanac) u Madridu, veliku zaradu mu donosi i votka koju proizvodi i koj se pod njegovim imenom prodaje na tržištu (Castellón de la Plana Angels) ali veliku zaradu ima i od kozmetičke ( ” Von Miguel Ángel mit Liebe “) i modne (“Verführung by Miguel Ángel Silvestre “) linije kojima je osvojio mlađu populaciju.

Ovaj zgodno španac je svojim izgledom osvojio i djevojke u Bosni i Hercegovini te se na društvenimm mrežema već uveliko vodi diskusija o njmu.

Seriju Velvet gledaoci u BiH mogu pratiti od ponedjeljka do petka u 20:50h.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box