Mijatović: Imamo još 48 sati ispred nas za odbranu domovine

Vojin mijatovic novembar2021 PA
Podijelite vijest

Ostalo je još 48 sati za registraciju glasača iz dijaspore, te tim povodom Vojin Mijatović, član Pokreta za državu i kandidat za predsjednika RS-a pozvao je glasače da se registruju.

“Imamo još 48 h ispred nas za odbranu domovine, još 48 sati prilike za hiljade Bosanaca i Hercegovaca da se registruju i svojim glasom pobijede fašizam u vlastitoj državi.
Ponosan sam na svoje sugrađane koji su se probudili i registrovali se i postali naši saborci, vi ste pokazali vaš patriotizam. Također, zamolio bih svoje stranačke kolege ali i kolege drugih stranaka da svoje ambicije i političke ratove vode u FBiH, sva vaša prepucavanja samo štete ovom projektu i samo doprinose retrogradnim snagama koje žele disoluciju BiH.

Hajde bar do oktobra nas ostavite na miru da završimo ovaj projekat, bar do oktobra ostaviti na miru nas u Republici Srpskoj u Srebrenici, u Banja Luci u Bijeljini u Zvorniku…. 
Niste ni do sada imali osjećaj za nas nemojte nam bar sada kvariti sve ovo što smo napravili jer ovim branimo BiH, a ovim nikako ne škodimo vašim funkcijama u FBiH za koje se kandidujete. 

Jer budimo realni vi se kandidujete u FBiH i nemojte nam više braniti BiH iz Sarajeva i stranačkih centrala molim vas!!!

Ovaj put vas još jednom molim, a već sljedeći put ću biti veoma direktan i prema svojima ali i drugima, mi u Pokretu za državu smo svoje i stranačke ambicije stavili iza države to sam spreman glavom braniti a vi kako god hoćete”, komentirao je Mijatović.

Source