Mijatović poručio: Rata neće biti, ali će nas ubiti primitivne i nepismene budale

Mijatović poručio: Rata neće biti, ali će nas ubiti primitivne i nepismene budale

Potpredsjednik SDP-a, ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH i zamjenik premijera FBiH Vojin Mijatović oglasio se nad ruštvenim mrežama.

– Mjesecima samo posmatram budale koje su se iz ovih ili onih razloga našle u politici i koje ne prestaju da pokazuju svu svoju raskoš primitivizma, nepismenosti, licemjerja, laži…

Napad iz etno-nacionalnih tabora

Kad krenem javno kritikovati te budaletine, odmah dobijem napad iz nekog od etno-nacionalnih tabora, jer te budaletine se vrlo vješto zamotaju u etno-nacionalne simbole i zastave.

Kada šutim na sve te budaletine imam problem sam sa sobom, jer koja je razlika onda između mene i tih budaletina, ako šutim na njihov primitivizam, napismenost i etno-nacionalizam.

Što je najgore od svega, te budaletine masa podržava u njima vide sebe i sa njima se identifikuje.

Dok ih podržavate, tako će i biti

I da zaključim rata neće biti, ali će nas ubiti nepismene i primitivne budaletine, ali je** ga dok ih podržavate na sve tri strane onda će vam tako i biti.

Dok se normalni ne dignu, budaletine će voditi ovo društvo, do tada uživajte u predstavi primitivizma i etno-nacionalizma, za tu ste predstavu kupili karte – poručio je Mijatović.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica