d 19
AUTOR: H.D.
DATUM: ruj 25, 2021 @ 19:45
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Folker Mile Kitić riješio je da se ne miješa u život njegove kćerke Elene Kitić, koja je krenula njegovim muzičkim stopama, ali u drugom žanru i smjeru. Mile je istakao da njegova riječ nikada nije bila posljednja i da je tu samo da posavetuje dijete i ne donosi odluke u njeno ime.

Pjevač ima dovoljno poverenja u nju i zna šta ona hoće i može, pa se samim tim on i njegova supruga Marta Savić drže po strani.

„Dok je bila mlađa, ni tada nisam mogao da utičem na njen izbor. Čak ni Marta. Bili su komentari: „Da li je moguće da je ovo kćerka Mileta Kitića“. Ona je u drugom svijetu, drugu muziku pjeva, ima drugačija razmišljanja. Nisam se miješao, Marta ponekad, ali ni ona mnogo. Pustili smo da sama bira. Sreću je imala što ima nas i što nije morala da ide kroz neka takmičenja koja su stresna za mlade ljude. Izabrala je tu svoju ekipu Bubu, Džalu, Rastu Cobija, Dva Bona… Ne bih se petljao u to“, izjavio je Mile Kitić za naš portal.

Podsjetimo, Mile je nedavno u velikoj ispovijesti, između ostalog, otkrio da je podigao kredit kako bi kupio dupleks u Dominikanskoj Republici prošle godine. Takođe je istakao da on još nije vidio stan, ali da njegova supruga Marta na moru boravi i po tri, četiri mjeseca.

Pored toga, u nedelju u 14 sati izlazi duetska pjesma Mileta Kitića i Monike Ivkić, na kojoj je pjevač bio specijalni gost kako bi pomogao mlađoj koleginici da uspije u poslu koji voli i dobro radi.

LIDER