Milica Pavlović i Katarina Grujić uljepšale Neke nove klince

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

 

U trećem krugu najslađeg show programa “Neki novi klinci“ ostalo je još nepopunjenih mjesta. Kako natjecanje odmiče mali kandidati su sve sigurniji i odlučniji. Zabavni i folk hitovi i ovoga petka od 22 sata dovest će žiri u veliku nedoumicu, koga pustiti dalje.

Novi izazovi su pred mladim pjevačima, ali dječija mala srca spremna su da nas sve iznova oduševe i naprave show u studiju Grand produkcije. Žiri pozorno sluša sve kandidate, te će odlučiti koga ćemo gledati u narednom krugu. Zapjevat će klinci stare hitove, rock himne, emotivne dvojke, pa čak i pjesme članova žirija, sve kako bi očarali gledatelje i one koji odlučuju o plasmanu dalje. Mjesta ima samo za šest neponovljivih. Ovoga puta odgovornu ulogu da ih izaberu imaju: Milica Pavlović, Katarina Grujić, Jelena Kostov, Petar Mitić, Dragi Domić i Ibro Bublin. Neki od članova žirija nastupit će i u muzičkom dijelu emisije

Ova sezona showa jako je kvalitetna, možda i najbolja do sada.  Zbog toga će biti teško odabrati pobjednika tekuće sezone i novu dječiju zvijezdu. Jedna stepenica ka tome je i večerašnja emisija na OBN-u nakon serije Volim samo tebe.