Milica Pavlović priznala: Ovo su greške zbog kojih se i danas kajem

milica po

Milica Pavlović je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, iako privatan život čuva samo za sebe, a nedavno se oprobala i kao glumica u seriji “Pjevačica”.

Premda je danas veoma uspješna i samouvjerena na sceni, pjevačica je priznala da nije oduvijek bilo tako, te da je, kao i svi, pravila greške zbog kojih se i danas kaje.

– Kad se samo sjetim tih momenata… Obučeš neke helanke u školu, pa gledaš da li se nešto ocrtava, pa ono doba kad su se nosile one plitke farke, nismo znali koliko je to štetno, koliko to ostavlja rezove na stomaku kad ih nosiš par godina. Voljela bih da mi je neko rekao da ne koristim od osmog razreda i čitav taj period srednje škole tečni puder… Da mi je ova pamet bila, nikada u životu ga ne bih stavila na lice, jer to zaista u tom momentu nije bilo potrebno – rekla je Milica.

– Onda mislite da vam pubertetske bubuljice nikada neće proći, mislite da ako u tom momentu nemate dečka, na primjer par godina, a sve drugarice oko vas imaju, mislite da je neki problem u vama pa krenete malo da preispitujete sebe… Sve je to negdje normalno – iskrena je bila pjevačica.

IZVORAlo.rs
Prethodni članakZnate li šta predstavlja ženski znak na vratima WC-a?
Sljedeći članakBivši učesnik realityja pronađen mrtav u centru Beograda